TAG Heuer’in sportif, zarif modeli Calibre 9 otomatik mekanizmayla yeniden tasarlandı. Her zaman yenilikler konusunda öncü olan,  Edouard Heuer , 1892 yılında saatçilik dünyasında bir ilke imza atarak su geçirmez bir kasa için ilk kez patent başvurusunda bulundu. Bu kesinlikle bir başarıydı. Hem erkekler hem de kadınlar tarafından eşit olarak sevilen bir spor saati haline geldi. TAG Heuer tarafından da çok beğenilen bu son derece teknik su altı koleksiyonu; güvenilirlik, özgürlük ve kendini aşma kelimeleriyle eş anlamlı oldu.

Bu yıl TAG Heuer, Calibre 9 otomatik mekanizma ile donatılmış yepyeni bir kadın modelini lanse etti. 300 metreye kadar suya dayanıklı bu sportif saat, Aquaracer koleksiyonunun ikonik kodlarını ve teknik detaylarını taşıyor. Derin suda daha iyi görünürlük ve okunabilirlik için indeksleri beyaz SuperLuminova ™ ile kaplandı. Bu yeni modelin özellikleri arasında; çizgili kadran, büyüteçli tarih penceresi ve oklu saniye ibresi bulunuyor.

Siyah ve beyaz sedef kadran seçeneği bulunan zarif modelin çelik kasasının çapı 32mm. Aquaracer Lady’e biraz cazibe katmak isteyenler için kadranı 11 adet pırlanta ile süslenmiş  seçeneği de bulunuyor. Aquaracer Lady Calibre 9 Automatic,  bütün ortamlar için uygun ve kullanışlı bir saat isteyen, günümüzün aktif kadını için son derece teknik bir model.